Akkreditált felnőttképző intézmény is a SPAR

A felnőttoktatásban elért kimagasló eredményei alapján a vállalat 2006-ban megkapta az Akkreditált Felnőttképző Intézmény tanúsítványt, és ezzel egyedülálló módon a SPAR Magyarország Kft. az első ilyen kereskedelmi vállalat lett az országban. A cégcsoport 2010-ben ismét bizonyított, és az eredményes audit révén akkreditációját 2014-ig meghosszabbították.

Akkreditált felnőttképző intézmény is a SPAR

E minősítés és a szabályozott oktatási folyamatok által a SPAR ezen a területen is állandóan magas minőséget tud biztosítani, ezzel is növelve dolgozói, partnerei bizalmát.

A cégcsoport sokrétű képzési rendszere lehetőséget nyújt kollégáinak a folyamatos fejlődésre és a szakterületükön való továbbképzésre.

A SPAR minden évben különféle belső és külső képzéseken való részvételi lehetőséget biztosít munkavállalói részére. Belső oktatás tekintetében a cégcsoport több mint 50 féle képzést kínál, amelyek többek között a frissáru területekre, kommunikációs ismeretekre, vezetői ismeretekre fókuszálnak. Mindemellett többféle OKJ-s képesítést is szerezhetnek a kollégák.