Fókuszban a munkavállaló

Fókuszban a munkavállaló

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. hazánkban évek óta az egyik legnagyobb munkaadónak számít, s tevékenységét annak szellemében és elismerésével végzi, hogy a dolgozók jelentik az egyik forrást a cég sikeréhez. Ebből adódóan a megbecsülésük kifejezésre juttatása kiemelten fontos a vállalat számára.

A SPAR-családban minden egyes dolgozónak fontos szerep jut. Megbecsülésként a vállalat évek óta olyan hasznos és közkedvelt béren kívüli juttatásokat biztosít a számukra, mint a kedvező bankszámlacsomagok, az egyedi mobiltelefon-előfizetési díjak és a kedvezményes üdülési lehetőségek. A kereskedelmi vállalatok közül egyedülálló módon a SPAR 13. havi fizetést, továbbá több mint tíz éve iskolakezdési támogatást biztosít alkalmazottainak.

Fogyatékosságbarát munkahely
A SPAR Magyarország Kft. 2010-ben nyerte el először a „Fogyatékosságbarát munkahely” címet. Az elismerést azok a munkáltatók kaphatják meg, akik vállalják, hogy folyamatosan fejlesztik a fogyatékkal élő emberek toborzásával, foglalkoztatásával, illetve a fogyatékkal élő dolgozók megtartásával kapcsolatos gyakorlatukat. A SPAR-csoport 2010-ben elkészítette az Esélyegyenlőség a kiválasztásban elnevezésű tájékoztató anyagát, és részletes ismereteket szerzett a fogyatékossággal élők alkalmazásáról. Az érintettek foglalkoztatása által javulhat a munkahelyi légkör, a munkamorál, sőt a többi munkavállaló cég iránti elköteleződése is. A vállalat ezt követően további három alkalommal is elnyerte ezt a címet.

A lojalitás érték
Minden évben - jubileumi és nyugdíjas ünnepség - keretében mondanak köszönetet a vállalatnál eltöltött 15, 25, és 40 év munkaviszonyért, illetve búcsúztatják a nyugdíjba vonuló kollégákát.

Dolgozói kedvezmény
A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. évről évre egyre több módon ismeri el és díjazza a dolgozói kiváló munkáját. A számukra kialakított, változatos akciókon felül minden SPAR-munkatárs névre szóló kedvezménykártyával bír, amely egész évben 5%, kiemelt időszakokban (pl.: karácsony) pedig 10% engedményt biztosít, ha a SPAR csoport üzleteiben vásárolnak.