Szakiskolai gyakorlat a SPAR-ban

Az utánpótlás nevelés keretében a SPAR szupermarketekben és az INTERSPAR áruházakban országszerte közel 1000 kereskedelmi szakmát tanuló diák tölti gyakorlatát.

Szakiskolai gyakorlat a SPAR-ban

A fiatalok szakmai fejlődését folyamatosan képzett, szakmájukat magasan művelő SPAR-os kollégák, ún. tanulófelelősök felügyelik és segítik.

A tanulóképzéssel a vállalat legfőbb célja, hogy a minőségi kereskedelmi munka szakmai követelményeit a diákok minél színvonalasabban elsajátítsák, valamint hogy őket lehetséges jövőbeni munkatársainkként köszönthesse a cég.

A tanulók számára minden évben megszervezésre kerül a SPAR Kiváló Tanulója szakmai versenyt, ahol számot adhatnak a megszerzett tudásukról. A versenysorozat győztese elnyeri a SPAR Kiváló Tanulója címet.

Folyamatosan szervez a cég üzemlátogatásokat tanulóknak a bicskei logisztikai központba, illetve saját, Regnum húsüzemébe, ezzel is szakmai ismereteiket bővíthetik, illetve átfogó képet kapnak a SPAR csoport működéséről.

A SPAR továbbá a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében minden évben megrendezésre kerülő országos Szakma Sztár Versenyben kezdetektől fogva főtámogatóként és az utóbbi években aktív szervezőként is közreműködik.