Árvának tűnik? Nem az!

De ha hazaviszed, megölöd! Az Erdőmentők elmondják, miért: Klikk ide

A környezetért

Az emberiség egyre nagyobb mértékben használja ki Földünk véges erőforrásait. Alapvető szemléletváltásra van szükség, hogy visszafordítsuk környezetünk pusztulását. A SPAR Magyarország Kft. egész működésére jellemző a környezettudatosság, a hulladékkezeléstől a logisztikán át a reklámtevékenységig.

Az élelmiszerbiztonságért

Nagy gondot fordítunk az élelmiszerbiztonságra, ezért csak megbízható forrásból származó termékek kerülhetnek üzleteink polcaira. Évente többször végeztetünk ellenőrzéseket a forgalmazott vagy előállított termékek minőségére vonatkozóan.

A munkatársakért

A SPAR Magyarország Kft. az ország egyik legnagyobb munkaadójaként, több mint 12000 munkavállalóért tartozik felelősséggel. A cégcsoport kiemelten kezeli a munkatársak minőségi képzését és értékeli hűségüket.

Az egészségért

Kommunikációnkban az elmúlt években kiemelt szerephez jutott az egészségtudatosság, az egészséges életmód támogatása, és a vásárlók tájékoztatása erről a témáról. Célunk, hogy elősegítsük a magyar lakosság egészségének megőrzését fontos üzenetek és információk átadásával, valamint az, hogy a minőségi élelmiszerekre irányítsuk a figyelmet.

A társadalomért

A SPAR Magyarország Kft. életében a gazdasági folyamatok, a fejlődés és az ügyfél-elégedettség mellett egyre fontosabb szerepet kap a társadalmi teljesítmény, így a közösségi hozzájárulások is szerves részét képezik a cégfilozófiának.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a SPAR CSR hírlevélre!

SPAR Sajátmárkák

Kiváló minőség, kedvező áron

Hírek
A társadalomért

Tervezzen most egész évre!

2018-02-12